Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Στον Σύλλογο Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «η Ζεστή Αγκαλιά» στο Μενίδι, ο Λάζαρος Καραούλης στέλεχος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

Τον υπερδραστήριο Σύλλογο Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «η Ζεστή Αγκαλιά», με έδρα τις Αχαρνές, επισκέφθηκε τη Παρασκευή 4 Μαρτίου ο Λάζαρος Καραούλης,  στέλεχος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.

O κ.Καραούλης συναντήθηκε με την ιδρύτρια και πρόεδρο του Συλλόγου κ.Μαρία Ναυροζίδου, ενώ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το πολυδιάστατο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται με κορωνίδα την καθημερινή υπηρεσία διανομής ζεστού φαγητού σε δεκάδες πολίτες του Δήμου Αχαρνών.

Η κ.Ναυροζίδου πραγματοποίησε μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του συλλόγου αλλά και τα προβλήματα που καλείται να ξεπεράσει καθημερινά για να προσφέρει ανιδιοτελώς στους συνανθρώπους της. Το μεγάλο ζήτημα για τους τρίτεκνους τονίζει, είναι η ίση μεταχείριση και αναγνώριση με τις πολύτεκνες οικογένειες για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στον καιρό της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας, με το ΔΣ του συλλόγου να κάνει συνεχώς επαφές με στελέχη της κυβέρνησης για αποδοχή του κοστολογημένου αιτήματος αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα μέχρι σήμερα.

Η κ.Ναυριζίδου Μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την γυναίκα, μητέρα και πολιτικό, την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, η οποία από τη πρώτη στιγμή στάθηκε σύμμαχος, παρέχοντας πλήρη στήριξη στα πάγια αιτήματα του Συλλόγου και τη Ομοσπονδίας των τρίτεκνων οικογενειών.

Ο κ. Καραούλης έδωσε συγχαρητήρια στον αγώνα που δίνουν οι αφανείς ήρωες στο Μενίδι, με μοναδικό σκοπό την προσφορά στις ελληνικές οικογένειες που έχει δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην ακρίβεια και το υψηλό κόστος ζωής και δεσμεύθηκε να βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής για την ανάδειξη των πάγιων αιτημάτων τους και διεκδίκησή τους με ερώτηση του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Δείτε επίσης …