Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Ποιος είμαι

Σύντομο βιογραφικό Λάζαρου Χ.Καραούλη Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και Υποψήφιου Διδάκτορα Πανεπιστημίου Frederick Κύπρου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Μαραθώνα. Σπούδασα Εφαρμογές Πληροφορικής στην Διοίκηση και την Οικονομία στο ΤΕΙ Μεσολογγίου. Από το Σεπτέμβριο του 2009 έως σήμερα έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στο τομέα της πληροφορικής. Συνέχισα τις Σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ολοκληρώνοντας το Μεταπτυχιακό μου το 2014 στο τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων με τίτλο: Διδακτική της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων. Από το 2020 έγινα δεκτός ως υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου στον τομέα της Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας.

Από το 2010 δημιούργησα εταιρεία Πληροφορικής, μέσω της οποίας αναλαμβάνω και υλοποιώ διάφορα projects για ιδιώτες, επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς στον τομέα του διαδικτύου και των εφαρμογών. Έχω συνεργαστεί ως σύμβουλος ψηφιακής τεχνολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, το ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ, το ΤΕΕ, τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας Παίδων Α.Κ.

Είμαι Ειδικός σε θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων και έχω συνεργαστεί με δημόσιους φορείς ως επιστημονικός σύμβουλος στον τομέα της Πληροφορικής και των Εφαρμογών ολοκληρώνοντας Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Είχα έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα ως σπουδαστής στο ΤΕΙ Μεσολογγίου μέσω της ΠΑΣΠ, όπου και διετέλεσα γραμματέας της οργάνωσης, Πρόεδρος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας και εκπρόσωπος σπουδαστών στο Συμβούλιο ΤΕΙ το 2008.

Συμμετέχω ανελλιπώς σε όλα τα συνέδρια και τις διεργασίες του Κινήματος από τότε, ενώ δραστηριοποιήθηκα ενεργά στην Τοπική του Δήμου Μαραθώνα. Το 2015 εκλέχθηκα μέλος της Νομαρχιακής Ανατολικής Αττικής και επιλέγομαι ως μέλος στον Τομέα Έρευνας-Τεχνολογίας και Startup του ΠΑΣΟΚ.

Έχω έντονη πολιτιστική παρουσία από το 2009 όπου εκλέγομαι Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής με έδρα τον Μαραθώνα, Πρόεδρος από το 2011 και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλική Στέγη» από το 2016 με πλούσιο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο.

Το 2010 είχα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού στην Ανατολική Αττική, και το 2014 ως υπ.δημοτικός σύμβουλος του Ιορδάνη Λουϊζου.

Είμαι Παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.

Έχω δημιουργήσει 2 καταστήματα λιανικής πώλησης κινητών και αξεσουάρ με την επωνυμία smartmobiles.gr.

Λάζαρος Χρ.Καραούλης

Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Υποψήφιος Διδάκτορας Πανεπιστημίου Frederick Κύπρου.