Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Διονύσου, Γιάννη Καλαφατέλη

Μια ουσιαστική συνάντηση στον Διόνυσο, με τον Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Τσουδερό, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Σπύρο Αρνή και τον Μιχάλη Τσιλιγκίρη Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας.

Συζητήθηκαν τα φλέγοντα ζητήματα για τον Δήμο όπως αυτά έχουν αναδειχθεί το τελευταίο διάστημα.

Χωροταξικό-Δασικό, οι παράνομες άδειες εξόρυξης στα Λατομεία Διονύσου, η πρόθεση του Υπουργείου Υποδομών να προσθέσει διόδια στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, η Πολιτική προστασία κ.α.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα βρίσκεται δίπλα στις δίκαιες διεκδικήσεις του Δήμου Διονύσου και θα πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να δρομολογηθούν όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου.

Μεγάλη ανάγκη υπάρχει επίσης στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή, όπου αντιμετωπίζει και αυτή φαινόμενα παραβατικότητας, ένα θέμα που έχουμε αναδείξει και πιέζουμε καθημερινά να δοθεί λύση.

Η Μαζική συμμετοχή των φίλων και μελών στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μεταξύ άλλων και του Δήμου Διονύσου δείχνει ότι οι πολίτες επιζητούν ρεαλιστικές λύσεις σε πολιτικό επίπεδο, ενώ δίνει ένα μήνυμα αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών.

Δείτε επίσης …