Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Συνάντηση με τον Διοικητή Ασφαλείας του τμήματος Ραφήνας, Αστυνόμο Α’ Δημήτριο Δελτσίδη

 Τα θέματα που αφορούν τη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή και το θλιβερό περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού του Μαραθωνίτη Δημήτριου Κόρδα, είχα την ευκαιρία να συζητήσω στην συνάντηση μου με τον διοικητή ασφαλείας τμήματος Ραφήνας Αστυνόμο Α’ Δημήτριο Δελτσίδη.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον διοικητή και τους αστυνομικούς οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να συλλάβουν τους φερόμενους ως δράστες της στυγερής δολοφονίας του άτυχου Δημητρίου Κόρδα.

Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι τα φαινόμενα βίας και ακραίας οπαδικής συμπεριφοράς πρέπει να εκλείψουν από τις κοινωνίες μας.

Συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αστυνομικά τμήματα της Ανατολικής Αττικής, ενδεικτικά αναφέρουμε την υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων, τις μοιρασμένες αστυνομικές δυνάμεις σε φύλαξη υψηλών προσώπων, τις ελλείψεις σε απαραίτητο εξοπλισμό, το ανύπαρκτο πρόγραμμα περιπολιών, ζητήματα τα οποία ο υπουργός προστασίας του πολίτη θα πρέπει να βρει άμεσα λύσεις προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι οι νέοι αστυνομικοί της περιοχής εργάζονται με υψηλό αίσθημα ευθύνης, εθελοντικά και εκτός ωραρίου για να μπορέσουν να έχουν αυτές τις αστυνομικές επιτυχίες.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα αναδεικνύει καθημερινά τα προβλήματα ασφάλειας που υπάρχουν στην περιοχή της Ανατολική Αττικής.

Δείτε επίσης …