Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Ομιλία με θέμα τις πολιτικές για τη νέα γενιά στην εκδήλωση της Δ.Ο. Μαραθώνα-Νέας Μάκρης

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε η νεοσυσταθείσα Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δ.ΜΑΡΑΘΩΝΑ στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στον Μαραθώνα.

Προσωπικά, στην ομιλία μου, είχα την ευκαιρία να αναφερθώ στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα γενιά με κυρίαρχο την ανεργία που έχει ως αποτέλεσμα το brain drain. Τα τελευταία 10 χρόνια 500000 νέοι έχουν φύγει από την χώρα μας για το εξωτερικό, οι περισσότεροι των οποίων καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό. Για το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και της έλλειψης οικογενειακής στέγης για τα νέα ζευγάρια παρουσίασα τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ που είναι συναφείς με τις πρωτοβουλίες που έχει ήδη πάρει η Πορτογαλία με Πρωθυπουργό τον Σοσιαλιστή Αντόνιο Κόστα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Στέργιος Τσίρκας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ευάγγελος Κυπαρίσσης και Χρήστος Στάμος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κώστας Τσίρκας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ κ. Μανώλης Γεωργάτος, ο Τοπικός Σύμβουλος Μαραθώνα κ. Γκιάλπης, ο Τοπικός Σύμβουλος Γραμματικού κ. Θανάσης Δημητράκης, το μέλος της Κ.Π.Ε. και αν. Γραμματέας του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ Σωτήρης Ζώτος, ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αν.Αττικής Παντελής Ασπραδάκης και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανατ. Αττικής Χρήστος Δραγώτης, και επίσης το Μέλος της ΚΠΕ Γιάννης Ράπτης.

Ήταν μια πολύ ενθαρρυντική αρχή για την νέα οργάνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δ. Μαραθώνα, η οποία είμαι σίγουρος πως θα πραγματοποιήσει στο προσεχές μέλλον νέες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις στην περιοχή πάντα δίπλα στην Τοπική Κοινωνία και ΜΑΖΙ της στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Το ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ για να ΜΕΙΝΕΙ και να ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον και την ανάπτυξη της χώρας μας.

Δείτε επίσης …