Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Στο Δελτίο Ειδήσεων 20.03.23 με τον Γιώργο Μελιγκώνη


Στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του Kontra news την Δευτέρα 20 Μαρτίου με τον Γιώργο Μελιγγώνη, ο Λάζαρος Καραούλης αναφέρθηκε στα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Συγκεκριμένα για τη προσπάθεια της Κυβέρνησης να μετατοπίσει τις ευθύνες για το δυστύχημα των Τεμπών σε συνδυασμό με την ευκολία που ο κ.Μητσοτάκης ζητάει συγγνώμη μετά από κάθε τραγωδία χωρίς όμως να κάνει κάτι για να τις αποτρέψει.

Ζήτησε συγγνώμη μετά τη καταστροφή, από τη φωτιά, της Β.Εύβοιας, ζήτησε συγγνώμη μετά τον αποκλεισμό της Αττικής Οδού από τον χιονιά, ζήτησε συγνώμη για τις υποκλοπές και τώρα ζητά συγγνώμη για το δυστυχημα στα Τέμπη. Νομίζει ότι με ένα συγνώμη απαλλάσσεται των ευθυνών. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη πρόταση που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για την εξυγίανση του ΟΣΕ και την ασφάλεια των σιδηροδρομων. 

Μίλησε για το έγγραφο της Αρχής Διαφάνειας που αποκάλυψε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χάρης Καστανίδης, το οποίο κατατέθηκε ως εμπιστευτικό έγγραφο στο Πρωτόκολλο του ίδιου του Υπουργού, στις 4 Οκτωβρίου 2021, αλλά ο κ.Καραμανλής απάντησε πως δεν το γνώριζε. Ένα πόρισμα που κάνει λόγο για τεράστιες ευθύνες υπηρεσιακών παραγόντων, καθυστερήσεις, αστοχίες και παραλείψεις ως προς τη Σύμβαση 717/2014.
Αναφέρθηκε επίσης σε όλες τις μεταρρυθμίσεις που έκαναν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και τα έργα υποδομών που δημιουργήθηκαν και εδωσαν στη χώρα μας μια αναπτυξιακή τροχιά που δυστυχώς οι κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν. Δ. δεν αξιοποίησαν και οι πολιτικες που εφάρμοσαν ηταν για την εξυπηρετηση των συγγενών,των φίλων και ημετέρων. 

Δείτε επίσης …