Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελο Μπουρνούς

Μαζί με τον Χρήστο Δραγώτη, μέλος της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Αττικής, είχαμε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση με τον Ευάγγελο Μπουρνούς – Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου.

Ο Δήμος Ραφήνας εκτελεί έργα πάνω από 1 δις ευρώ, τα οποία είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε ξεκινούν άμεσα. Μεταξύ αυτών το δίκτυο αποχέτευσης και φυσικού αερίου, η επέκταση της Αττικής Οδού και η σύνδεση με τον προαστιακό.

Εμείς συζητήσαμε τα μεγάλα προβλήματα της Ραφήνας αλλά και ολόκληρης της Ανατολικής Αττικής:

?Στελέχωση και χρηματοδότηση των Κέντρων Υγείας της Ανατολικής Αττικής και κυρίως της Ραφήνας που είναι αστικού τύπου με υψηλή προσέλευση δημοτών

?Επιτακτική η ανάγκη της δημιουργίας Νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική βάσει του πληθυσμού και συγκεκριμένων κριτηρίων

?Αποζημιώσεις πυρόπληκτων στο Μάτι σχετικά με την ανακατασκευή των κατοικιών τους και την δραματική αύξηση του κόστους των υλικών με αποτέλεσμα να έχει σταματήσει η ανοικοδόμηση των κατοικιών για τους μικρομεσαίους ιδιοκτήτες

?Μέτρα για την αντιμετώπιση της αύξησης των φαινομένων παραβατικότητας και των τροχαίων ατυχημάτων σε ολόκληρη την Ανατολική Αττική.

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους πολίτες της Ανατολικής Αττικής με σκοπό την εξεύρεση λύσεων στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και την βελτίωση των συνθηκών ζωής τους.

Δείτε επίσης …