Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Επίσκεψη-Αυτοψία στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με αφορμή την πρόσφατη πυρκαγιά

Επίσκεψη-αυτοψία από κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή Πανόραμα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, η οποία επλήγη από την πρόσφατη πυρκαγιά

Κλιμάκιο μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενο από τον Γιάννη Σμέρο, τον Λάζαρο Καραούλη και την Έρση Κόκκοτα, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, κ. Γρήγορη Κωνσταντέλλο και ενημερώθηκε για τις ζημιές και τα προβλήματα που προκάλεσε στην περιοχή η πρόσφατη πυρκαγιά. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ψαλλίδας.

Συνοδευόμενοι από μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν στις καμένες εκτάσεις και είδαν από κοντά το μέγεθος της καταστροφής που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα, μόλις στις αρχές του καλοκαιριού.

Αναρωτιέται κανείς, τι μας περιμένει στη συνέχεια, καθώς αποδείχθηκε πως για μια ακόμη φορά η πολιτική προστασία του κράτους βασίζεται σε διαφημιστικά σποτ και ευχολόγια.

Για άλλη μια φορά, το επιτελικό κράτος πήγε περίπατο και άφησε πάλι τους Δήμους έρμαια των φαινομένων, να προσπαθούν με ιδία μέσα να θέσουν υπό έλεγχο μια πυρκαγιά. Η πολυδιαφημισμένη θεσμική παρέμβαση της κυβέρνησης αποδείχθηκε για άλλη μια φορά παρελκυστικό πυροτέχνημα.

Επιτέλους, να παραδεχθεί η κυβέρνηση τις αδυναμίες και τα λάθη της πριν να είναι πολύ αργά.

Να μπει ένα τέλος στην καταστροφική και αναποτελεσματική διαχείριση κρίσεων από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Οι πολίτες της Ανατολικής Αττικής αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, δεν μπορούν να ζουν με το φόβο της αδυναμίας διαχείρισης τέτοιων καταστάσεων.

Το επιτελικό χάος του κ. Μητσοτάκη θέτει σε κίνδυνο τους συμπολίτες μας συνεχώς.

Δείτε επίσης …