Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Συνάντηση Λάζαρου Καραούλη με νέο Πρόεδρο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

Στα κεντρικά γραφεία της Χαρίλαου Τρικούπη βρέθηκε ο Λάζαρος Καραούλης ως εκπρόσωπος ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Μαραθώνα την Πέμπτη 23.12 στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής.

Συναντήθηκε με το νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρούλακη και του χάρισε συμβολικά, ένα βιβλιο με τη ζωή του Μεγάλου Κρητικού πολιτικού, του Ελευθέριου Βενιζέλου, ενώ τον προσκάλεσε στο Δήμο Μαραθώνα το νέο έτος.

Στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον διευθυντή του ΚΙΝΑΛ και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σαλαγιάννη, με θητεία μακρά ως Βουλευτής Καρδίτσας κ πρ.Υπουργός Μεταφορών. Συζήτησαν για θέματα τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας ενώ αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά.

Έκδηλη ήταν η αισιοδοξία που κυριαρχεί στο χώρο του κινήματος αλλαγής κια την επόμενη μέρα του χώρου, τη στιγμή που η ατολμία, η καθυστέρηση και ο φόβος του πολιτικού κόστους για ακόμη μία φορά υπαγορεύουν τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, όπως αποδεικνύεται από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

Ξανά, πρόκειται για ανεπαρκή μέτρα που δεν μπορούν να ανακόψουν αποφασιστικά την διάδοση του ιού, καθώς ούτε αυτά συνοδεύονται από σχεδιασμό για την αύξηση των εμβολιασμών, την ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ και την προετοιμασία του συστήματος να αντιμετωπίσει το πέμπτο κύμα της πανδημίας που είναι προ των πυλών.

Η ολιγωρία της κυβέρνησης για αποφάσεις που κοστίζουν σε ανθρώπινες ζωές, την υγεία και το εισόδημα των πολιτών, είναι ώρα να σταματήσει. Εμβολιασμοί, ενίσχυση του ΕΣΥ, αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, επιδημιολογική παρατήρηση με διενέργεια rapid και pcr test και αποτελεσματική ιχνηλάτηση, είναι αναγκαία για την αναχαίτιση του νέου κύματος πανδημίας.

Δείτε επίσης …