Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ Κρυονερίου σήμερα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Δημήτρη Μάντζιο

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Δημήτρη Μάντζιο βουλευτή επικρατείας ΠΑΣΟΚ και τον Λάζαρο Καραούλη Υπ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αν.Αττικής, επισκέφθηκε το Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, όπου συναντήθηκαν με στελέχη των ΕΛΤΑ και συζήτησαν με τους εργαζόμενους τα χρόνια προβλήματα που απασχολούν τον Οργανισμό.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε η έλλειψη οράματος για την επόμενη ημέρα, η συστηματική απαξίωση του Οργανισμού, ο ελλιπής μετασχηματισμός σε υποδομές για τον Οργανισμό, οι δύο ταχύτητες εργαζομένων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (60% των εργαζομένων είναι χαμηλού μισθολογικού κόστους και το 40% αποτελείται από εργαζομένους αορίστου χρόνου), παρ΄ ότι ο νόμος του 2020 προβλέπει προσλήψεις αορίστου χρόνου, δεν υλοποιείται η νομοθεσία.

Το κλιμάκιο συνάντησε τους Διευθυντές των ΕΛΤΑ Ασημακόπουλο Αργύρη και Χατζάκη Κώστα όπου μαζί με εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων Λιβαδιώτη Αγγελική, Σωτήρη Αντωνίου και τους εργαζομένους πραγματοποιήθηκε μία παραγωγική συζήτηση για το μέλλον του οργανισμού.

Στο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν οι:

Γιώργος Βασιλόπουλος πρώην Πρόεδρος  Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΛΤΑ, Γιώργος Μότσιος Πρόεδρος ΟΤΟΕ-Συνδικαλιστής ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ράπτης Γραμ. Επιστημόνων ΠΑΣΟΚ, Ηλίας Βακέλας πρώημ συνδικαλιστής Ομοσπονδίας Εργαζομένων, Γιώργος Παπανικολάου, Θοδωρής Χρονόπουλος και άλλοι συνδικαλιστές και στελέχη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο αγώνας για εργασιακά δικαιώματα με δουλειές αξιοπρέπειας  συνεχίζεται.

Το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά βρίσκεται δίπλα στους εργαζομένους για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Πάγια θέση μας είναι η κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη , η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, το ξεπάγωμα των τριετιών και φυσικά η προστασία του οχταώρου.

Στις 25 Ιουνίου οι εργαζόμενοι έχουν επιλογή το ΠΑΣΟΚ κάνοντας δημοκρατική ανατροπή.

Δείτε επίσης …